VIP ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Ποιοί είμαστε

H Dionis Transports Limited, δρα υπό την επωνυμία Cyprus Premium Transfers. Παρέχουμε VIP υπηρεσίες μεταφοράς, καλύπτοντας ολόκληρη την επικράτεια της Κυπριακής Δημοκρατίας, εξυπηρετώντας τόσο τους επισκέπτες που επιθυμούν να εξερευνήσουν το νησί και να μετακινηθούν με άνεση και χωρίς ταλαιπωρία κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, όσο και τους κατοίκους του νησιού οι οποίοι θέλουν να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες μεταφοράς μας.

Η πολύχρονη εμπειρία και το άρτια επαγγελματικό ήθος της ομάδας των οδηγών που στελεχώνουν την εταιρεία μας, εγγυώνται στους πελάτες μας ασφαλής, άνετη και πολυτελή μεταφορά.

Κατέχουμε και δρούμε με καινούργια οχήματα συμπεριλαμβανομένων, των οχημάτων Mercedes E Class, Mercedes V Class και Mercedes S Class. Παρέχουμε επίσης, τη δυνατότητα στους πελάτες μας, οι οποίοι επιθυμούν να δώσουν μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή νότα στο ταξίδι τους, να επιλέξουν τη μεταβίβαση τους με λιμουζίνες και κότερα συμπεριλαμβανομένων Chrysler Limousine, Porsche Limousine και Hummer Limousine.